Fort Wayne, в – Този уикенд, 17 – 20 юни, регионалните първенства на САЩ Pickball Fantastic Lakes ще се проведат в The Wildwood Racquet Club във Форт Уейн.

Fort Wayne ще проведе регионалните шампионати на Fantastic Lakes Pickball 2021 17-20 юни.
Очаква се събитието да доведе почти 700 играчи, както и гости в района на Форт Уейн през 4 -дневния период.

„Pickleball е един от най -бързо развиващите се спортове в индустрията за спортни туризъм, както и ние сме развълнувани да имаме шанса да поставим Форт Уейн като дестинация за пазара на турнир, както и за бъдещи турнири“, заяви Стефани Коулман, отидете на Форт Уейн спортен мениджър.

Тези шансове за задържане са свидетелство за инвестицията в спортните места във Форт Уейн, както и са ключов компонент за производството на жизнен квартал, който насърчава обогатяването на жителите, произвежда облигации със съседните ни градове, както и произвежда приходи, които преминават директно в местните, които са имали на местно ниво Фирми в нашия град.

„Районът на Фантастичните езера в САЩ, включително Индиана, Охайо, както и Мичиган избра Форт Уейн за място за това важно състезание, тъй като има каквото и да търси, включително жизнена общност на турнира“, заяви Майк Фрич, регионален директор на Fantastic Lakes . „Ние желаем град, в който хората могат да се забавляват, когато не играят, както и Форт Уейн определено доставя.“

За повече информация относно това събитие, свържете се с Dawn Horan на dawnhoran@adamswells.com или отидете на мениджъра по продажбите на спортове Fort Wayne Stephanie Coleman на (260) 424-3700.

Leave a Reply

Your email address will not be published.