Анахайм, Калифорния, ще останат къщата на ангелите, както и бейзбол в Основна лига с поне 2050 г., след като беше постигнат договор между града, както и франчайзинга, който ще види The Собственикът на Angels купува повече от 150 декара земя – включително стадиона на екипите – от града за 325 милиона долара.

Предложеният договор беше разкрит от град Анахайм, както и от кмета Хари Сидху. На 20 декември ще се мисли за градския съвет на Анахайм. Клубът по -рано тази година.

След като екипът има земята, ангелите ще могат да реновират или да развият нов стадион без никакво финансиране в града, в допълнение да разработят развлекателен квартал на околните земи. Екипът е посветил да остане в Анахайм с 2050 г., с три петгодишни избора в края на това споразумение.

„Оценяваме ръководството на кмета в работата, за да запази ангелите точно тук, в Анахайм, която е нашата къща от повече от 50 години“, заяви собственикът на Angels Arte Moreno. „Днес е първата стъпка в това да ни даде възможност да инвестираме в нашето бъдеще, като изградим печеливш екип, както и осигуряване на най -високо изживяване на феновете.“

Следващият сезон ще бъде 55 -ият сезон на ангелите в Анахайм, който отговаря на преместването на отбора на стадион Ангел преди кампанията през 1966 г. Стадионът, макар и реновиран, както и актуализиран няколко пъти след отварянето си, е четвъртият най-стар в MLB.

Продажбата на стадиона ще премахне годишните плащания на град на стадиона за подобряване на стадиона, както и поддръжка, което се оценява на 17 милиона долара с 2038 г. Градът ще се откаже от споделянето на приходите при продажбите на билети, както и за паркиране.

Наличието на зоната на стадиона, създадена в район, който е повече от място за игра на игри, е модел сред спортните съоръжения. Съседът на ангелите, Лос Анджелис Доджърс, е подложен на 100 милиона долара подобрения около стадион „Доджър“ с фен развлекателни зони. since Camden lawns in Baltimore ended up being the very first downtown ballpark that ended up being the center of an entertainment area, many teams across sports have tried to imitate that approach including in major league Soccer, the NBA’s new facilities in San Francisco as well as Сакраменто, както и други стадиони на MLB, включително Питсбърг, както и Сан Диего.

Предложеният договор включва информация за създаването на района около Angel Stadium, често отчитан като план, наречен „L.A. онлайн на стероиди. ” Лист за истинност, публикуван от град Анахайм, се посочва, че част от земята ще види апартаменти, апартаменти, хотели, както и други забавления, използващи като част от организиран платинен триъгълник, зона с площ от 820 акра, включително стадиона, Honda Center, както и около бизнеса, както и апартаментите.

„Като част от включването на рентабилни жилища, паркове, както и отворени райони, както и договор за работна сила в генерален план за земята, собствеността на екипа ще бъде допустима за кредитни истории относно окончателното погасяване на земята“, според Лист за истината.

Ангелите проведоха All-Star Games през 1967, 1989, както и през 2010 г., както и спечелиха световните серии през 2002 г. в House в седем мача над San Francisco Giants.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.