Bolton, базирана в интернет електротехника AO, беше разкрит като новият заглавен спонсор на известната арена на Манчестър като оператори ASM Worldwide подават заявление за планиране за първа фаза от амбициозното си преустройство.

В петгодишна сделка ребрандираната AO Arena беше изложена по-рано тази седмица (2 септември), преди да се отменят онлайн събитията, когато се отменят настоящите свързани с Covid-19 ограничения на местата.

С нови съобщения за шоу, както и билети, които се продават незабавно, публиката може да гледа напред, за да се наслади на наслада от световна класа в преименуваната AO Arena. AO ще подкрепи местоположението, за да донесе онлайн музика, както и за наслада на хората от Манчестър, колкото е възможно по -бързо.

AO Creator, както и изпълнителен директор, Джон Робъртс коментира съобщението:

Арената заема специално място в сърцата на толкова много хора в Манчестър, така че ние сме изключително доволни да добавим AO усмивката, особено след такъв емоционален и труден период. Къщата ни е здраво на северозапад, нещо, което никога не сме забравяли, докато изграждаме услугата в световна дестинация за електрическите електрически.

Надяваме се, че днешните планове за преустройство на AO Arena, която, интегрирана с скоро предстои страхотна новина за събитията, идващи през 2021 г., ще доведе до надежда, както и наслада от бъдещето на насладата в нашия отличен град.

Чрез това спонсорство можем да предоставяме популярната си AO усмивка на милиони посетители годишно, както и нямаме търпение да ги посрещнем на AO Arena. Безброй нашите клиенти също ще могат да се наслаждават на невероятни събития с билети, специален достъп до достъп до опит, както и пари, които не купуват.

Джеймс Алън, генерален мениджър на AO Arena, коментира новината:

Радваме се, че сме осигурили това партньорство, както и гледаме напред към динамична връзка с тази интересна марка. Отбелязвайки нашата 25 -годишнина с планове за преустройство, както и новото ни партньорство с AO подчертава нашия ангажимент за бъдещето на това място в сърцето на Манчестър. Както и след толкова дълъг период на пауза, ние гледаме напред, за да можем да натиснем игра, както и да приветстваме феновете обратно в AO Arena.

Директорът на ASM Global за развитие на услугите – Европа, Том Линч, е един от 40+ високоговорители с висок калибър на събитието ALSD през следващия месец, който се провежда на стадион „Анфийлд“ на Ливърпул ФК на стадион „Анфийлд“ на Ливърпул ФК

Плановете за преустройство на мястото, представени на Общинския съвет на Манчестър от операторите ASM Global, целта да се осигури трансформиран опит за посетители, да подобри устойчивостта на съществуващото място, за да в крайна сметка е едно от най -ниските места за въглерод в Европа, да подобри съществуващия си достъп до достъп до достъпа до достъпа до достъпа до печалбата до достъпа до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалбата до достъпа до печалба На място доставят връзки, както и действат като център за своите общности. Над 6800 души от по -високия Манчестър предоставиха коментари като част от значителна консултация относно плановете, като 94% гласуваха положително по предложенията.

AO, както и ASM по целия свят, ще работят заедно, за да обърнат местоположението AO екологично, както и подготвени за безопасно отваряне с нов нов вид, както и завиден състав от световни таланти, много от които се повторно Планирани дати на екскурзия през 2020 г. до 2021 г.

Директорът на ASM Global за развитие на услугите – Европа, Том Линч, е един от 40+ високоговорители с висок калибър на събитието ALSD през следващия месец, което се провежда на стадион „Анфийлд“ на Ливърпул ФК.

Източници и изображения:

#Aoarena #arena #liveevents #sportsbiz #SportSenttainmentmentment

Изданието на „Хибрид“ на ALSD в световен мащаб – водещото събитие в Европа за първокласния сектор на седалките и спортното хотелиерство – ще се съсредоточи върху повишаването на печалбите с помощта на нови сгради, реновиране, разширяване на услуги и технологии, както и повторно отваряне с увереност. Физическото събитие-проведено на стадион „Анфийлд“ на Ливърпул ФК, 12-13 октомври-ще бъде напълно виртуализирано, приветствайки както личните, така и на отдалечени присъстващи.

ALSD Worldwide 2020 ще функционира семинар на високо ниво (със сесии се предава), изложбена зала (физическа и виртуална), задкулисни екскурзии на “Анфийлд”, Гудисън Парк, както и M&S Bank Arena (Physical & Virtual), както както и много мрежови събития (физически и виртуални), осигуряващи оптимизирани шансове за споделяне на знания, мрежа, както и бизнес.

#AlsDinternational – Водещо в Европа събитие за сектора на първокласни седалки и спортно хотелиерство

#ALSD – Водещ пазарът на премиум седалки за последните 30 години

#SportSvenueBiz

#SportSvenueBusiness – водещата платформа за пазарни новини, гледки и разработки

Споделете тази статия

Leave a Reply

Your email address will not be published.