В тази седмица подкаст за спортна психология, ментален експерт по спорт, д -р Патрик Кон, отговаря на загриженост от спортист, който се чувства напрегнат, както и тревожен под силен натиск, когато се състезава. Това задейства представянето й да страда. Открийте точно как да се отличите под натиск в спорта!

Слушайте подкаста за спортна психология за този месец, за да откриете точно как да подобрите представянето си в спорта, както и други бариери за психични игри, които ограничават вашето представяне.

Изтеглете подкаста за спортна психология #116 (щракнете с десния бутон, както и „Запазване като“ на вашия компютър)

Абонирайте се за подкаста за спортна психология с помощта на iTunes.

Вземете безплатното психическо обучение на д -р Кон, както и психическата здравина за спортните електронни книги!

Изтеглете безплатен доклад за спортна психология, за да подобрите психическата си игра!

Искате ли д -р Кон да отговори на психическата ви игра на спортна грижа в своя подкаст? Изпратете вашата спортна психология на д -р Кон от PeakSports.com.

Увеличете самочувствието си с треньорството на психичните игри!

Треньорът на Master Mental Game, д -р Патрик Кон, може да помогне на вас или вашия спортист (и), на възраст 12, както и нагоре, да се отървете от проблемите на психичните игри с личния коучинг.

Можете да работите със самия д -р Патрик Кон в Орландо, Флорида или с помощта на Skype, FaceTime или телефон. Телефонът ни се обади безплатно на 888-742-7225 или се свържете с нас за много повече информация за различните програми за коучинг, които предлагаме!

Какво казват нашите стажанти?
“ЕХА!!! Каква седмица имах. Успях да направя увереност, която даде възможност на стила ми да излъчва през – не много повече да навлизаме в арената, запазвайки този „елени в фаровете“ вид или усещане. Спрях да се оценявам, докато се представях, както и наистина напуснах арената, след като моите модели се чувствах така, сякаш съм изпитал много забавление. Кажете благодаря на вас много. ”
~ Джулия Драйер, национален шампион Конник

За всички спортисти-Открийте техниките за повишаване на доверието!

D Имате неблагоприятен представа за себе си като спортист, който задушава увереността?

Без значение от позитивно, че се опитвате да бъдете, не можете ли да разклатите въпроса, който се втурва в главата ви, когато оразмерите конкуренцията си?

Идентифицирали ли сте се като губещ, лош по-близък или посредствен спортист, както и тези етикети ви държат да се забиете в колело на самосъжаление, както и нерешителност?

Ако сте отговорили наистина на всякакъв тип от тези въпроси, проверете положителния спортист!

Положителният компактдиск за спортисти, както и програмата за работна книга са 14-дневен план за изключително самочувствие. Тази програма е подходяща за всякакъв вид спортист или инструктор, който желае да намери доказани методи за увеличаване на доверието, гарантирано, че драстично развива самочувствието, както и за подобряване на спортните резултати.

Научете много повече за една от нашите много известни CD програми в серията „Положителни спортисти“ …

Положителният спортист: 14-дневен план за изключително самочувствие

Вижте всички продукти от серията „Положителни спортисти“!

Какво казват клиентите?
„Първо купих положителния спортист, за да видя как точно премина програмата, както и незабавно видях резултати. След това купих останалата част от серията положителни спортисти, както и наблюдавах забележително подобрение в нивото на игра или трябва да посоча последователност. В момента играя бейзбол на NCAA Division 1 за университета Lamar, както и дори моите треньори са наблюдавали модификация в метода, който техник на играта. Моето мислене, както и увереност в чинията. ”
~ Tylor Prudhomme (слушайте историята му за успех)

„Аз съм световен квалификационен сърфист на ASP, както и след като започнах„ положителния спортист “, имах почти непосредствена модификация в мисленето си за собствената си способност за сърфиране, както и за мисленето ми се конкурира. Използвайки положителните стратегии за спортисти, моята увереност направи общо 180 градуса. Спечелих регионален професионалист/съм няколко седмици назад, както и току -що имах най -добрия си резултат от годината в едно последни огромни събития в световната верига тази миналата седмица в Бразилия! Това е моето оръжие за трикове! ”
~ Shaun Burrell, експерт сърфист (слушайте историята му за успех)

За младите спортисти, както и за родителите – открийте много повече за това как точно да помогнете на младежите да подобрят увереността бързо!

Имаме отлична програма за вас, наречена „Положителното спортно дете: 7-дневен план за изграждане на изключително самочувствие“.

Положителният спортен младеж е 7-дневна програма за спортни родители, както и за младежи за подобряване на представянето на младите спортисти, щастието, както и успеха … в спорта, както и в живота!

Положителният спортен младеж е две програми в една. Има наръчник, както и CD за родители/треньори, както и работна книга/CD за млади спортисти.

Опакован с психични методи, които вие, както и вашите младежи, можете да започнете да използвате незабавно, тази програма учи вашите спортисти как точно да определите увереността, които се предлагат проактивно с тях, се справят с очакванията, които подкопават увереността, както и психологически се подготвят да останат позитивниnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.