най -новите демократични аргументи заемат място снощи в Хюстън, Тексас. Десет кандидати предоставиха своите мисли, както и мнения по няколко от закрепващите проблеми в Америка, като насилие с оръжие, имиграция, както и за здравеопазването.
Въпреки че шансовете остават точно същите преди, както и след дебатите. Нека да разгледаме как точно няколко от разбивката на кандидатите, по отношение на това кой в ​​крайна сметка е кандидат за демократи, който да се справи с Тръмп на общите избори.
Коефициенти за завършване на следващия кандидат за демократи
Елизабет Уорън оглави шансовете с най -добрата възможност да се окаже следващият кандидат за демократи за президент на САЩ. Джо Байдън беше близка секунда, както и Камала Харис беше малко отдалечено трето място.
Betodds
Елизабет Уорън+150
Джо Байдън+250
Камала Харис+500
Бърни Сандърс+550
Андрю Ян+1100
Пит Бутигиг+1200
Cory Booker+4500
Beto O’Rourke+4500
Ейми Клобучар+6600
Джулиан Кастро+10000

Ако погледнете списъка, шансовете са премахнати, че Уорън е предпочитаният да влезе в дебата.
Това е разбираемо, тъй като тя изглежда е един от най -добрите кандидати, когато се отнася до обхващането на всички проблеми, както и умее да артикулира плановете си.
Байдън обаче обикновено е неададазичен след гафовете си, както и грешно поживяване в всички аргументи, които вече са се получили.
Бърни Сандърс, който се задържи отзад

Необичайното в тези шансове е точно колко далеч е Бърни Сандърс за останалите кандидати, като Камала Харис го води на пазари за залагания. Харис имаше ужасно представяне на един от предишните дебати, когато Тулси Габард (+3000) се изправи срещу Харис в рекорда си като главен прокурор на Калифорния.
Сандърс води в много повече от няколко анкети за демократични праймери. Както и Уорън обикновено го изостава, както и Байдън.
Дори след като взех предвид най -новия спор, парите ми ще трябва да са на Сандърс.
Залог на Sanders – The Underdog – на mybookie.ag

Но Демократичният национален комитет е гадно политическо животно. Така че, най -вероятно би било чудесна концепция да има спестител с малко пари за Уорън, преди 13:00 на 15 септември.
2020 г. президентски избори в САЩ – да спечелите
Също така бяха предоставени някои шансове около демократичния спор относно това кой изглеждаше най -добър, за да спечели президентските избори в САЩ, направо.
Тръмп беше фаворит за отстраняване. Уорън, както и Байдън имаха най -добрите шансове да спечели срещу Тръмп, като Харис, както и Сандърс изключително далеч отзад.
Betodds
Доналд Тръмп-200
Елизабет Уорън+330
Джо Байдън+450
Камала Харис+900
Бърни Сандърс+1000
Андрю Ян+2000
Пит Бутигиг+2000
Tulsi Gabbard+6000
Cory Booker+7000
Ейми Клобучар+10000

Тези шансове са доста ясни. Тръмп е силно предпочитан в този момент от изборен сезон, за да спечели втори мандат.
Уорън се отказа зад него, както и след силното й представяне в снощния дебат, въпреки че не бих се изумил, ако тези шансове се засилят още по пътя.
Байдън изглеждаше настрана, както и повтаряща се, както и много от ранните му коментари бяха неблагоприятни срещу Уорън, както и Сандърс, по отношение на съответните им здравни политики.
Разочароващо представяне от Сандърс

Сандърс също беше разочароващ. Гласът му беше абразивен дори с няколко от най -добрите му точки. Харис изглежда имаше много по -добро представяне.
Въпреки това, Сандърс все още чука своя дом за увреждане на икономическата система. Както и аз вярвам, че това ще продължи да има огромно въздействие върху електората, продължаващо напред.
Най -сигурните залози, за да се местоположение на парите си
В момента най -сигурните пари са на Тръмп да спечели изборите в САЩ през 2020 г. Въпреки това, демократичните аргументи с десет кандидати на един етап предоставиха на избирателите възможност да усъвършенстват своите възможности, както и да наблюдават множество различни политически проблеми, показани в техните предпочитани кандидати.
Следете Джулиан Кастро, както и Андрю Ян!

Кастро беше силен по отношение на имиграцията, както и по расовите проблеми. Ян беше добре приет в своите аутсайдерски политически планове.
Не вярвам, че настоящите им шансове показват ефективните им спорове снощи.
Така че, ако мислите за кандидати за дълги снимки, тези двама наистина са изключително интересни.
Вярвам, че Бутигиг, както и Букър, успяха да получат ясно своите съобщения за неудовлетвореността на типичния работник. Просто не изглежда като времето или местоположението за тези две кандидати за quo.
Ще бъда изумен, ако шансовете им да спечелят нещо различно от някои морални черва за по -късно бягане, надолу по пътя, получиха всякакъв вид по -добро.
Тези избори налагат нещо малко допълнително. Вярвам, че Уорън, както и Сандърс се разделят най-добре, както и добре закръглени кандидати, които да победят Доналд Тръмп.
Байдън осигури почти определено изпълнение

Байдън е кандидатът за непоколебимо заведение, който ще представи Демократичното тържество следващия ноември.
Но аз вярвамnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.