, играеща най -добрите си с преднина в голф

Случвало ли ви се е да водите от удобен марж, насочен към последните няколко дупки, само за да видите, че оловото ви се разсейва до 18 -та дупка?

Може би сте изиграли състезание, в което сте имали 4-тактова плюс преднина, в която се движите до финалния кръг, както и сте се превърнали в плейоф, тъй като сте взривили преднината?

Какво точно се случва с вашата игра, когато осигурите значителна преднина в края на кръга?
Загубихте ли способността да размахвате клуба или има още един фактор, който предизвика спада на производителността?

Основната причина, че голфърите есен, след като имат преднина, е поради умствени фактори, по -специално модификация в техния подход към играта.
Много пъти, когато голф играч има преднина, те променят плана си за игра. Вместо да запазят плана, който им помогна да получат преднина, те го играят безопасно.

Когато го играете безопасно, играете всеки изстрел в защита, опитвайки се да не допускате грешки. Основното отличие между играта агресивно, както и да го играете безрисково е естеството на фокуса.

Възпроизвеждането му безрисково превключва фокуса си към това, което може да се случи или възможния бъдещ резултат. Когато се притеснявате да загубите водещата роля, се опитвате да играете, за да не губите. Играейки го безрискови задействания и безпокойство, за да се развиете, както и в крайна сметка сте се фокусирали върху опит да се предотвратят грешки.

Този психичен подход задейства тялото ви да се затегне, като прави леки вариации в люлеенето ви. Психичният подход за това да играеш безрисково, както и придружаващото напрежение на мускулната маса ви води до есента в изключително капаните, които се опитвахте да предотвратите на първото място.

Когато играете агресивно, вие сте фокусирани върху процеса, както и върху плана си да ударите страхотен изстрел.

Настоящият момент фокус избягва това прекалено тревожно усещане, както и ви помага свободно да люлеете клуба.
Дъстин Джонсън разбира важността на играта, за да спечели, а не да го играе безопасно … В третия кръг на WGC-HSBC Champions събитие, Джонсън откри шесттактов водещ стрелба 17-под 199, рекорд на състезание с 54 дупки.

Планът на Джонсън за последния кръг е да продължи да прави точно същите неща, които му помогнаха да осигури огромна преднина, насочени към четвъртия, както и в последния кръг.

Джонсън: „Е, за мен няма да променя нищо. Имам чувството, че имам страхотен план за игри за голф игрището. Знаеш ли, ще го играя точно както днес … Въпреки това, доколкото знаете, кадри от тий, както и подходи към зеленото, искам да кажа, ще се опитам да направя точно това, което направих днес . “

За да подчертае допълнително агресивния си подход към финалния кръг, Джонсън беше попитан, който е по -удовлетворяващ … печелейки с един удар в тежка надпревара или победа с голям марж, на който той отговори: „Много по -скоро бих спечелил с голям марж, всеки тип ден. ”

Извличането от Джонсън е просто: ако искате да спечелите, тогава играйте, за да спечелите. Ако искате да на повърхността си, играйте агресивно, както и не защитавайте преднината.

Правилният подход прави всичко различно в света.

Как да играя, за да спечелите:
Играта за победа не осигурява успех, но ви поставя в настройката за победа …

Винаги си напомняйте какво е помогнал да получите водеща роля на първото място, както и да бъдете агресивни в рамките на разума.

Когато започнете да се чувствате разтревожени, това е вашата ранна предупредителна индикация, че се дърпате в режима на Play-it-Safe. Поемете дълбоко въздух, както и си кажете: „Играйте, за да спечелите!“

За повече стратегии, които да играете, за да спечелите, както и да играете агресивно, инспектирайте, умственото предимство на голфъра:

Научете доказани стратегии за изпълнение с увереност!

Изпитвате ли от крехко самочувствие след пропуснати попадения, игра със строги или високи очаквания, които подкопават увереността или невъзможността да играят свободно, както и спокойни на курса?

Ако изпитвате от липса на фокус, ниска самоувереност или други предизвикателства за умствената игра на курса, не можете да достигнете истинския си голф потенциал …

Успешните голфъри са открили точно как да се представят с крайна увереност в конкуренцията, така че ние установихме работната книга за психичния ръб на голфъра, както и CD програма, за да ви помогнем да направите това!

Програмата за психичен ръб на Golfer включва топ 8 сесии за психични тренировки, които правя с моите лични стажанти, за да им помогна да засилят психическата си игра, както и да подобрят последователността на курса.

Програмата Mental Edge на Golfer включва 8 компактдискове за повишаване на доверието, MP3 аудио записи, както и 8-сесионна работна книга на Golfer.

Психичният ръб на голфъра: 8-седмичен план за крайна увереност

Какво казват клиентите на психичните игри?
„Д -р Кон ми помогна да подобря увереността, както и да разработя рутинна консистенция, която ми помага да остана уверена, както и да открия как точно да играя по един изстрел всеки път по време на състезанието. Той също ме научи, че не е нужно да удрям всеки изстрел перфектно, за да вкарам добре. ”
~ Брайън Белдън, шампион 2003 AJGA Steel City Junior Traditinull

Leave a Reply

Your email address will not be published.