Deloitte, както и с олимпийския LA28, както и параолимпийските игри, влязоха в седемгодишно спонсорство, което ще направи Deloitte официалната компания за професионални услуги на олимпийката 2028 г. като параолимпийски игри в Лос Анджелис. Като част от споразумението Deloitte ще продължи като официален спонсор на Team USA до 2028 г.

Съгласно сделката, Deloitte ще помогне за разработването на стратегически решения за подобряване на опита на участниците за игрите в Лос Анджелис. Компанията също ще предостави задкулисна поддръжка за LA28, както и Team USA.

„Докато се подготвяме да приветстваме света в Лос Анджелис, ние сме развълнувани да си сътрудничим с Deloitte по пътя си, докато изследваме, както и да развиваме това, което може да бъде олимпийският, както и опитът на параолимпийските игри“, каза Кати Картър, главен служител по приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за приходите за главен служител по приходите La28. „Използвайки способностите на Deloitte в многобройни индустриални сектори, ние разглеждаме пътуването на феновете, както никога досега, както и да свържем опита по начини, които напълно ще трансформират игрите. Deloitte е невероятен спонсор за Team USA, както и за олимпийското, както и параолимпийското движение в Съединените щати, както и не бихме могли да се гордеем да разширим участието си в LA28. ”

“Deloitte is proud to be the official professional services company of the LA28 Olympic as well as Paralympic Games, building upon our long-standing sponsorship with team USA, which has been in place since 2009,” said Stacy Janiak, Deloitte’s managing partner as well като главен директор по растеж. „Като част от нашите отношения, през следващите седем години, ние ще подкрепяме LA28 с управлението, както и бизнес консултантските услуги като надежден съветник, както и спонсор, като помагаме на организаторите на игрите в усилията им да предоставят безпрецедентен олимпик, също така и на олимпийските олимпийски и да доставят безпрецедентен олимпийски олимпик също като параолимпийски опит за спортисти, фенове, както и общността. ”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.