Oak View Group планира да построи арена от 3 милиарда долара и район за домашни развлечения в Лас Вегас, за да добави към списъка си с нови проекти на арена с 20 000 места Арена, казино, хотел и много други – включително възможността да бъде дом за екип за разширяване на НБА, заяви главният изпълнителен директор на OVG Тим Лейвеке.

„Ако НБА реши да дойде и между другото, няма сигурност или никакви гаранции, че НБА някога се отнася до Вегас, но трябва да дойдат, ние със сигурност ще бъдем готови за НБА“, каза Лейвеке пред CNBC в сряда.

Районът от 25 акра ще бъде разположен на 66,5 декара земя в близост до кръстовището на две основни магистрали, I-15 и I-215.

„Южно от ивицата в Лас Вегас представлява една от малкото области на потенциален бъдещ растеж на коридора за игри и домашни развлечения“, каза Лейвеке. „Този ​​безпрецедентен проект е смяна на индустрията и ние ще въведем в еволюцията на Лас Вегас като новата домашна развлечение и спортна столица на света.“

Бившият президент на NFL Las Vegas Raiders, Марк Баджейн, ще ръководи и ще говори по новия проект.

„Във времето, което прекарах в Лас Вегас, бях затрупан както от предприемаческия дух, така и от желанието на нейните жители и лидери да възприемат развитието и визията, които ръководят бъдещето му“, каза Баджейн. „Този ​​проект представлява следващата стъпка в тази вълнуваща еволюция.“

Проектиран от Gensler и Populous, частната финансирана спортна и домашна развлекателна арена ще бъде най -важният проект на OVG до момента. В допълнение към Gensler и Populous, разработването на проекти ще се ръководи от Стив Колинс, президент на OVG за развитие на глобалното място и специални проекти.

„Ние сме щастливи Oak View Group избра Невада за следващия и най -голям проект“, каза губернаторът Стив Сизолак. „Този ​​ново предложен район за домашни развлечения в Лас Вегас ще помогне за продължаване на икономическия импулс на държавата и ще създаде хиляди работни места и по -голям просперитет за Неваданите. Очаквам с нетърпение да видя многобройните възможности, които създава в Лас Вегас. ”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.