The Intercollegiate Women’s Lacrosse Coaches association will partner with Elite competitions to establish a competition series that will include the IWLCA funding Cup, the IWLCA Champions cup as well as the IWLCA Presidents Cup . IWLCA е експертна асоциация, ръководена от членство, която представлява повече от 1200 NCAA, както и треньори на лакрос на NAIA от 550 институции във всички подразделения.

„Това беше продължителен и обширен RFP процес, за да стигнем до мястото, където сме днес“, заяви изпълнителният директор на IWLCA Лиз Робъртшоу. „Всяка стъпка по метода нашата комисия за разглеждане се чувстваше повече, както и по -удобна с персонала в Elite. Те не само инспектираха кутиите за това, което търсихме в административен бизнес, тъй като влизаме в тази следваща фаза на турнирите на IWLCA, но направиха още една стъпка, като ни изслушаха, както и създадоха визия, от която се почувствахме развълнувани. ”

Подобно на много организатори на събития, IWLCA беше длъжен да отмени рутината си от регионални и национални състезания през 2020 г. от коронавирусната пандемия. Събитията, разкрити с елитни състезания, ще бъдат в въздействие от 2021–2024 г.

Elite Contrects се справи с повече от 350 събития, тъй като бизнесът започна през 2000 г. с акцент върху младежкия футбол, набирането на комбинира, както и в световни спортни турнета.

„Винаги е била цел да се разшири в света на лакрос, но ние искахме да бъдем изключително избирателни за това с кого работим“, заяви Майк Либбер, президент, както и създател на елитни турнири. „Разбрахме, че марката IWLCA ще бъде жизненоважен партньор, който да ни отведе на това пътуване, както и нямаме търпение да започнем да произвеждаме няколко от най -добрите събития в индустрията на лакрос. Ние гледаме напред да работим заедно с персонала на IWLCA, както и с цялото му членство да се справи с съществуващите им събития, да произвежда допълнителни възможности за набиране на персонал, както и да продължим да разрастваме играта. “

Elite Concencs има 14 членове на персонала на пълен работен ден, както и се ръководи от изцяло женски изпълнителен персонал, който включва финансовия директор на компанията, вицепрезидент по операциите на събитията, както и вицепрезидент по рекламата, както и партньорства.

„Наистина съм горд, че работя с клиент като IWLCA“, заяви Меган Дичман, вицепрезидент по рекламата, както и партньорства. „Това е тотален момент за„ кариерна цел “за мен, тъй като аз посветих голяма част от моя експерт напредък към овластяване на жените, както и на жените в спорта.“

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.