Колко добре беше, този ски сезон 2017-18?

Публикувано от Magic Mountain на 6 февруари 2018 г.
Започна в сряда, 8 ноември, когато курортът Килингтън започна да духа сняг и да завърти биковете и сезона се простираше, докато последният стол изпразни скиор в събота, 26 май, дори когато голфърите играят близките курсове и планински колоездачи започнаха да змият през гората пътеки. Но това беше просто сервирано. В курортите около държавните скиори бяха на туризъм за последните петна от сняг през юни.

Пролетен снеговалеж, който изхвърли пет фута за 48 часа в части от Южен Върмонт, позволи на планината Сноу да бъде домакин на годишното си сладко от деня на паметта в Каринтия и по -на север, топли температури и солиден снежен пакет имаше Sugarbush скиори, подредени за „Tee and Ski“ На 5 май и ски беше в разгара си на Jay Peak през май. В деня след като Синко де Майо отбеляза Джей Пиърс 167 -и ден на ски. „Това беше най -дългият сезон в скорошната памет, без да се изключват. Снежният пакет беше толкова дълбок, че можехме да поддържаме нещата 7 дни в седмицата “, каза JJ Tolland.

Въпреки, прогнози, които бяха по цялата карта, това беше солидна година за ски зоните на Вермонт, с малко „събития“ за дъжд, както се наричат ​​и освен, освен фригидна седмица или две през коледния празничен сезон, майката природа се усмихна на Вермонт .

Според данни, публикувани днес от Асоциацията на ски зоните в Вермонт, това беше много добра година за бизнеса. Посещенията на скиор/ездач бяха най-високите за три години, като се срамуват само 4 милиона при 3 970 987, най-високите за три години, но далеч от 4-милиона плюс числа, които се появяват преди повечето курорти да отидат при сканиране на билети. Що се отнася до средния снеговалеж, той беше здравословен 204 инча срещу 260 миналия сезон и доста над мрачните 107 инча през 2015-16. „Ако имахме нормална Коледа, вместо -30 градуса за девет дни, тази година щяхме да сме над 4 милиона. За първи път сме казвали на хората да не идват “, казва Толанд.

Как беше? Както Моли Махар от VSAA каза: „Ако само за мразовито Уили, както го нарече Ерик Фридман от Лудия Ривър Глен, щеше да е чудесно.“

Върмонт Скиер/Посещения на ездач, чрез Асоциацията на ски зоните в Вермонт

Снимка: Най -ранният сезон на Smuggler. С любезното съдействие на Smuggler

Leave a Reply

Your email address will not be published.