Рутинната спирка на PGA Tour в района на Рено-Тахо ще се проведе в нов клуб, който е от страна на Калифорния на посочената линия в региона.

Шампионатът на Barracuda ще се проведе в старата програма за голф Greenwood в планината Тахо в Труки, Калифорния. Програмата е стил на Джак Никлаус, който се отвори през 2004 г., както и е открит на 30 мили от предишния сайт за задържане в Montreux Golf & Country Club в Рено.

„Бяхме изключително позитивни в защитата на нова къща, както и постоянната подкрепа на Баракуда за събитие, което е в рутината на PGA Tour от 1999 г.“, заяви директорът на състезанието на Barracuda Championship Крис Хоф. „Ние сме развълнувани, когато отново си партнираме с Barracuda, както и да кажем благодарение на тях, когато влизаме в 22 -ра година на турнира. В нашето разглеждане за ново място за състезание по PGA Toir, старата програма за голф Greenwood в Tahoe Mountain Club се открои от самото начало, в която се посочва много за мястото, както и за курса. ”

Състезанието е в Рено от 1999 г., но членовете на клуба гласуваха тази година да не провеждат събитието. Шампионатът на Barracuda се разбира, че е единствената спирка на PGA Tour, която използва персонализираната система за оценка на Stableford.

Barracuda Networks, технологична компания, базирана в Сан Франциско Бей, ще продължи да бъде спонсор на заглавието. Събитието за следващата година ще се проведе две седмици по -рано от обикновено от Олимпийските игри през лятото в Токио, където голфът ще бъде в графика на състезанието.
„Не бихме могли да бъдем по -развълнувани да се върнем като спонсор на заглавието, както и да продължим обичай на PGA Tour да предостави на кварталите, в които играе“, заяви BJ Jenkins, президент, както и на главния изпълнителен полицай в Barracuda. „Конкурсът обединява редица най-добри изпълнители на голфа, които да се състезават в една от най-зрелищните настройки, както и предоставя възможността да донесем нашите най-добри клиенти, партньори, както и добри приятели в изключителния квартал Reno-Tahoe, за да споделим този опит с нас.”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Печат
LinkedIn
Reddit
електронна поща

Leave a Reply

Your email address will not be published.